Orangerieën

Orangerieën kunnen voor vele functies gebruikt worden. Eén van deze functies is genieten. Door de glazen wanden en het glazen dak is de temperatuur in de orangerie al vroeg in het jaar aangenaam genoeg om uitgebreid te dineren met vrienden of te genieten van het buitenleven. 

In het onderstaande overzicht is ons uitgebreide assortiment van orangeriën weergegeven. In het geval de voor u gewenste orangerie niet aanwezig is, kunt u vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Waarom een orangerie?
Een orangerie heeft vele voordelen, een orangerie zorgt er voor dat uw seizoen verlengd wordt. Een orangerie wordt veelal gebruikt als lounge ruimte voor in de tuin, door de orangerie kan u buiten genieten in de namiddag als het begint af te koelen maar ook wanneer het bijvoorbeeld regent maar de temperatuur super is. De orangerie biedt u vele mogelijkheden. Geniet van buiten, geniet met een orangerie. De orangerie is onderhoudsvriendelijk, zodat u tijd overhoud om in uw orangerie te genieten. Onze orangerieën zijn van hoge kwaliteit, met deze orangerieën kunt u tientallen jaren genieten.

Transparant
De transparantheid van een orangerie is ongekend, doordat het geheel uit glas bestaat kan u vanuit de orangerie elke kant opkijken. Het is buiten beleven vanuit een gesloten ruimte. Binnen de orangerie waand u zich in een buitenwereld. Door de grote lichtinval binnen een orangerie, blijft het heel natuurlijk en ruimtelijk aanvoelen, u verlengt uw seizoen met de orangerie en kan zelfs bij een regenbuitje heerlijk buiten blijven zitten in uw orangerie.

Luxe
Een orangerie is een luxe product, een orangerie straalt direct status uit. Het komt steeds meer voor dat mensen een orangerie in hun tuin plaatsen. D.m.v. de victoriaanse nok op de orangerie en de mogelijkheid om decor elementen toe te passen binnen de orangerie, vergroot u de waarde van uw orangerie en de luxe uitstraling. De orangerie straalt in uw tuin en werkt ondertussen ook nog mee aan de waarde van uw huis. Een orangerie is een plus plus investering.

Toepassingsmogelijkheden
Buytenshuys heeft op dit moment een groot scala orangerieën geleverd en geplaatst.
Door deze ervaring in de orangerieën, zijn wij veel diverse toepassingen voor een orangerie tegen gekomen. Hieronder vindt u een lijst met diverse mogelijkheden voor een orangerie:
- Orangerie als muziekhuis
- Orangerie als glazen kantoorruimte
- Orangerie als yoga ruimte
- Orangerie voor evenementen zoals bijvoorbeeld het glazen huis zoals bij RADIO538
- Orangerie als loungeruimte
- Aanbouw orangerie

Dit is een kleine lijst orangerie toepassingen, er zijn nog tal andere toepassingen te bedenken voor een orangerie. Wij denken graag met u mee voor deze orangerie toepassingen.

Andere mogelijkheden
Standaard wordt een orangerie geleverd met veiligheidsglas, de orangerie kan daarnaast geleverd worden met polycarbonaat. Sinds dit jaar biedt Buytenshuys de mogelijkheid aan om in een orangerie dubbel glas te krijgen. Wij spreken over een geïsoleerde orangerie, wanneer u geïnteresseerd bent in een geïsoleerde orangerie, plannen wij graag een adviesgesprek met u. Binnen dubbel glas zijn veel diverse mogelijkheden, zo kan u denken aan dubbel glas gevuld met bijvoorbeeld argon gas in de spouw.

Informeer bij ons voor nog meer mogelijkheden via info@buytenshuys.nl

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
123
product: 1 - 23 van 55