Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Broeikas kopen

In principe is iedere tuinkas een broeikas. Daarom is het lastig om producten echt als broeikas te betitelen. Het is de vraag aan u naar wat voor soort broeikas u op zoek bent. Wij hebben een erg uitgebreid assortiment en kunnen vrijwel alle broeikassen leveren. Staat uw broeikas niet online, bel dan gerust met onze adviseurs want grote kans dat wij hem toch kunnen leveren. U weet niet welke broeikas het beste is voor u? Ook daarvoor kunt u elke dag bij onze adviseurs terecht.

Broeikassen prijzenBroeikas

Onze broeikas prijzen zijn altijd concurrerend. Grote kans dat u het nergens goedkoper gaat vinden. Wij bieden ook een eerste aankoop korting op onze broeikassen. Informeer dus voor u besteld hoeveel korting u kunt krijgen op uw broeikas.

Broeikas montage

Onze broeikassen zijn goed zelf te monteren. Indien u wilt kunnen onze specialisten ook de montage voor u verzorgen. Ook maatwerk van onze specialisten mogelijk. Uw ideale broeikas staat er niet bij? Informeer bij onze adviseurs wat wij voor u kunnen betekenen. Samen komen we altijd tot de ideale broeikas voor u.
Broeikassen

Broeikas bekijken

Veel van onze broeikassen zijn op voorraad dus we kunnen snel leveren. Mocht u op zoek zijn naar een broeikas die er niet bij staat kunnen wij hem vaak toch leveren. Bel gerust met onze adviseurs. U kunt ook de broeikassen eerst in het echt komen bekijken. Om u alvast een impressie van ons broeikas assortiment te geven kunt u het eerst online bekijken!

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht met broeikassen.

Broeikas


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding