Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Moestuin voor basisscholen

Moestuin voor basisscholen
Bij Buytenshuys begrijpen wij dat een moestuin voor een basisschool belangrijk is, de moestuin voor een basisschool geeft kinderen inzicht in hoe wij als mensen aan onze groenten en fruit komen. Het helpt mee om onze kinderen het besef mee te geven van een duurzamere wereld. De moestuin voor een bassischool laat kinderen ervaren hoe zij zelf hun gewassen kunnen verzorgen en laten groeien, het is een project dat een passie los maakt onder de kinderen die zij anders wellicht niet hadden gekend. De moestuin voor een basisschool maakt kinderen bewust.

Veiligheidsglas:
De tuinkassen voor in de moestuin van basisscholen zijn standaard uitgerust met veiligheidsglas, veiligheidsglas geeft basisscholen de garantie dat de kinderen ten alle tijden veilig kunnen kweken in hun moestuin. Het veiligheidsglas van de tuinkas in de moestuin van basisscholen is 4mm dik en tot 7 keer zo sterk als tuindersglas. Daarnaast heeft het veiligheidsglas het grote voordeel dat mocht het kapot gaan, het in duizenden onscherpe stukjes valt. In de moestuin van basisscholen staat veiligheid voorop en met dit veiligheidsglas wordt deze garantie voor de moestuinen bewaard.

Hoge goothoogte:
De tuinkas voor in de moestuin van basisscholen worden geleverd met een goothoogte van maar liefst 181 cm, dit geeft zowel de kinderen als de leraren een prettige werkruimte in de moestuin. Tevens biedt het de mogelijkheid om klim planten te kweken in de tuinkas voor in de moestuin van basisscholen. De tuinkas voor in de moestuin van basisscholen werken mee aan een nog prettigere ervaring tijdens het kweken.

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding