Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Janssens

Janssens tuinkassen en orangerieën.

Janssens is een leverancier welke hoge kwaliteit voert in zijn tuinkassen en orangerieën. Janssens werkt hard aan ontwikkelingen op dit gebied, Janssens streeft bij deze ontwikkelingen ten alle tijden naar kwaliteit. De kwaliteit van een Janssens product is terug te vinden in de robuuste uitstraling, Janssens gebruikt dikker aluminium dan een leverancier als bijvoorbeeld ACD. Het dikkere aluminium van Janssens zorgt ervoor dat de kassen degelijker zijn en via de Duitse wetgeving zijn gecertificeerd. Janssens kiest bewust voor deze certificaten omdat dit de degelijkheid nogmaals benadrukt, in Duitsland zijn de wetgevingen voor sterkte constructie zwaarder dan in Nederland en België. Dit heeft te maken met de grote sneeuwlast welke de producten van Janssens dienen te kunnen dragen. Janssens kiest naast de kwaliteit in het aluminium, voor veiligheid. Alle Janssens kassen zijn uitsluitend verkrijgbaar met 4mm veiligheidsglas. Ook Janssens funderingsprofielen zijn robuust en zorgen voor extra stevigheid, het funderingsprofiel van Janssens is maar liefst 5,8 cm dik. Kwaliteit is kwaliteit in het materiaal maar kwaliteit is ook esthetiek. De Janssens kassen zijn prachtig om te zien en werkelijk een verrijking van uw tuin. De Janssens kas is voor ieder een geschikte keuze, waar Buytenshuys achter staat.

Janssens, een Belgisch fabrikaat.

Janssens de Belgische gigant. Janssens is gevestigd te Lier in België, het is voor Buytenshuys een specifieke keuze om met Janssens samen te werken. Janssens is een product waarbij wij de garantie hebben van een goed product, de fabriek van Janssens ligt niet direct om de hoek maar de samenwerking met Janssens is nauw. Door deze korte kanalen met Janssens kan er snel geschakeld worden, waardoor ons service niveau hoog ligt.Janssens, maatwerk.

Janssens is voor Buytenshuys het meest gekozen product voor maatwerk situaties. Door de flexibiliteit van het product en de ervaring welke wij hebben in de Janssens producten, zijn er veel verschillende oplossingen te vinden voor een bepaalde situatie. Maatwerk Janssens kassen komen bij ons wellicht vaker voor dan standaard Janssens kassen. Welk idee u ook heeft voor een Janssens kas of orangerie, wij denken graag mee.

Bent u ook geïnteresseerd in kwaliteit? In een product dat straalt in uw tuin? Dan is de Janssens kas of orangerie de best gekozen optie voor u. Vraag vandaag nog een offerte aan via: info@buytenshuys.nl

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding