Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Kantoorkas

De kantoorkassen van Buytenshuys zijn onze populaiste modellen op een rij. Wenst u snel en voordelig een ruimte te creëren? De kantoorkas is de ideale oplossing. Deze stijlvolle ruimtes maken een voudig een scheiding tussen het kantoorpark en de vergaderruimte waar u zich in terug trekt. De kantoorkas is divers inzetbaar; als vergaderzaal of als kantoorruimte maar ook als lead bel stadion. Hieronder vindt u onze actie model kantoor kassen, echter zijn er binnen de kantoorkassen tal andere mogelijkheden. Welke ideeën heeft u?

Laat het ons weten en vraag een kantoorkas aan via info@buytenshuys.nl

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.
LET OP: de getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Kantoorkas of kas?

Waarom een kantoorkas en niet gewoon een simpele ACD kas op kantoor? Een kantoorkas biedt u veel meer comfort. De goothoogte van onze kantoorkassen zijn 201 cm en tegenwoordig hebben wij een model waarbij de goothoogte zelfs 221 cm is. De hoge goothoogte van onze kantoorkas zorgt voor een comfortabele werkplek waar doorgaans de meeste Nederlanders prettig in kunnen staan. Een ACD tuinkas heeft een goothoogte van maar 179 cm. Onze kantoorkassen worden geleverd met helder glas in het dak, waarbij de ACD kas met echt tuinkas glas geleverd word, namelijk gehamerd glas (wit met structuur). Doordat onze kantoorkas een hoge goothoogte heeft en transparant glas in het dak heeft, heeft onze kantoorkas een luxe uitstraling en maakt het een eye catcher op kantoor. De mat zwarte coating zorgt voor een strakke afwerking. Onze kantoorkassen kunnen ook tegen een stootje! Met een veel robuuster profiel dan een standaard tuinkas zoals van ACD, staat dit kantoor heel stevig. De robuuste latten geven onze kantoorkas ook een robuuste uitstraling. Nog een mooi voordeel van onze kantoorkas is dat de schuifdeuren zowel op de korte als lange zijde kunnen, u bepaalt zelf hoe de kantoorkas moet komen te staan. Bij ACD is de deur ten alle tijden op de kopgevel en dit zorgt er voor dat bij smallere modellen er ook geen dubbele deur geplaatst kan worden. Dit maakt het naar binnen brengen van meubels een stuk lastiger. Oftewel met ze dubbele schuifdeur bij onze kantoorkas haalt u comfort op kantoor. Onze kantoorkas heeft een verfijnde afwerking, bijna alle onderdelen worden afgedekt met een kunststof kapje of aluminium clipje. Een ACD tuinkas blijft bruut, dit betekent open profielen en bevestigingsmateriaal blijft zichtbaar. Waarom kiezen wij voor een kantoorkas? Een kantoorkas is een echte toevoeging aan uw kantoor, een ruimte waar u tientallen jaren op kunt bouwen. Wie op zoek is naar een mooie en luxe kantoorruimte kiest voor een kantoorkas.

Diverse standaardmaten

De kantoorkas hebben wij in diverse standaardmaten, deze standaardmaten vindt u terug onder ons kopje "alle kantoorkassen". Uiteraard hebben wij niet alleen standaardmaten voor onze kantoorkassen maar leveren wij ook een heel pallet aan maatwerk oplossingen. Meer informatie over onze maatwerk kantoorkassen vindt u hieronder terug. Voor de standaard kantoorkassen betekent dat wij echt een standaardoplossing aanleveren. Dit wil zeggen dat wij geen elementen wijzigen binnen de standaard kantoorkas lijn, deze is zoals de kantoorkas omschreven is. Binnen de standaard kantoorkassen is ten alle tijden 1 enkele schuifdeur bijgeleverd en afhankelijk van de afmeting een x aantal luchtramen voor ventilatie. Onze standaard kantoorkassen zijn leverbaar in twee standaard kleuren; zwart en donker groen. Ook hier komen wij hieronder op terug want voor klanten die hun kantoorkas in stijl willen van hun huisstijl of inrichting bieden wij met maatwerk kantoorkassen in diverse RAL-kleuren. De standaard kantoorkas word geleverd als zelfbouwpakket of kan tegen meerprijs gemonteerd worden door Buytenshuys. Wij zien dat zelfs de standaard kantoorkassen het meest worden afgenomen met montage, simpelweg omdat het veel tijd kost om een kantoorkas op te bouwen. Het is overigens wel een hele leuke klus om te doen. Wilt u weten hoe een kantoorkas wordt opgebouwd? Klik dan op deze link voor een timelapse impressie: klik hier.

Glas in uw kantoorkas

De kantoorkas is volledig transparant, hierdoor behoudt u de transparante werkvloer. Onze kantoorkassen worden standaard uitgevoerd met 4mm veiligheidsglas, dit betekent dat uw medewerkers ten alle tijden veilig kunnen werken vanuit hun kantoorkas. Uiteraard zorgt het geharde glas er ook voor dat het glas in de kantoorkas tegen een stootje kan! Wilt u een ander type glas in uw kantoorkas? In overleg hebben wij veel mogelijkheden tot diverse soorten glas. Tevens kunnen wij ook ondersteuning bieden voor als u het glas van uw kantoorkas wilt beplakken met folie. Dit hebben wij gedaan voor klanten als Mattsleeps en Heutink. Wilt u enkel het frame van onze kantoorkas? Ook dit is mogelijk, wij hebben diverse kantoorkas frames geleverd. Dit kan als een stijlvolle decoratie dienen bij u op kantoor. Wat voor mogelijkheden kunt u bij ons aan denken voor ander glas in uw kantoorkas? Wij kunnen o.a. het volgende glas leveren voor de kantoorkas:
- Melkglas
- Gehamerdglas
- Getint glas
- Gelaagd glas

En nog veel meer. Laat u informeren over onze mogelijkheden want wij denken graag met u mee. Ook andere oplossingen dan glas kunnen wij voorzien voor in de kantoorkas, zoals dicht aluminium of trespa in kleur. Door onze grote klantenbasis kunnen wij veel inzichtelijk maken.

Maatwerk kantoorkas

Een standaard kantoorkas is uiteraard de meest voordelige oplossing maar in sommige situatie ontkom je niet aan maatwerk en ook daarvoor hebben wij veel verschillende oplossing. Doordat onze monteurs veel ervaring hebben met de kantoorkassen kunnen zij goed de diverse mogelijkheden inschatten en op locatie de kassen aanpassen naar wens. Voorbeeld zijn een hoek uitsparen, het dak verlagen, een afmeting buiten onze standaardafmetingen. Doordat wij nauw samenwerken met een glas leverancier kunnen wij eenvoudig onze kantoorkassen op maat maken, zit uw gewenste maatvoering niet tussen onze standaardoplossingen? Dan kunnen wij of een standaard kas vermaken tot uw gewenste maten of een aanbieding maken voor een kas uit losse profielen. In dit geval vermaken wij de volledige kantoorkas op locatie. Deze optie leveren wij in twee fasen op, waarbij wij eerst de kantoorkas constructie bouwen en vervolgens het maatwerk glas plaatsen. Door middel van onze 3D tekenprogramma's kunnen wij veel aanpassingen inzichtelijk maken en u zo een juist beeld op voorhand geven.

Montage kantoorkas

Gaat u zelf uw kantoorkas monteren of laat u dit door ons doen? Een standaard kantoorkas plaatsen is eenvoudig, er wordt een duidelijke handleiding bijgeleverd die u in stappen laat zien hoe het moet. Daarnaast hebben wij ook montage video's van de kantoorkassen beschikbaar. Desondanks kiezen veel bedrijven ervoor om de montage door ons te laten uitvoeren. De reden hiervoor is dat bedrijven het goed geregeld willen hebben. Wij hebben jaren lange ervaring met het monteren van onze kantoorkassen, wij weten wat belangrijk is voor een vlotte montage maar ook voor een verfijnde afwerking. Tevens kunnen wij ook meteen contactdozen en dergelijke meteen voor u bevestigen aan de kantoorkas, dit gaat tijdens de montage veel makkelijker. Wat vaak een uitdaging is voor veel kantoorpanden is dat de materialen niet altijd eenvoudig naar boven kunnen. De profielen van de kantoorkas bestaan namelijk vaak uit volledige lengte, dit betekent dat wanneer u een kantoorkas van 458 cm lang kiest u ook daadwerkelijk een profiellengte ontvangt van 458 cm lang. Onze monteurs weten hoe zij deze profielen alsnog naar boven krijgen want niet elk trappenhuis is hierop ingericht. Mocht het echt niet lukken om de profielen boven te krijgen dan kunnen wij ook ondersteunen bij het verticale transport. Voor ons is de kwaliteit van de montage belangrijk, deze standaard ligt bij ons hoog. De kwaliteit van onze kantoorkassen is immers ook hoog en dit willen wij ook dat het uitstraalt. U kiest voor een Buytenshuys kantoorkas, wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en een luxe uitstraling. 

Heeft u interesse in een kantoorkas naar uw keuze of heeft u vragen over het plaatsen van een kantoorkas door tuinkassensite.nl, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor meer inspiratie kunt u ook terecht op onze inspiratiesite: www.glazenkantoorruimte.nl

Dit kan via info@buytenshuys.nl of u kunt bellen naar 085 760 7090.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 13 van 13