Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Kweekkas kopen

Een kweekkas zorgt er voor dat u kunt kweken wanneer u wilt. Een kweekkas is vooral geschikt voor  het opkweken van kleine bloemen, groenten en planten in de tuin. Kweekkassen worden vaak gebruikt om eerst in een kweekkasje te kweken en dan in het voorjaar de bloemen, groenten en planten afharden in de tuin. Zo kunt u optimaal blijven kweken dankzij uw kweekkas! Vaak zijn de kweekkassen klein en nemen dus weinig plek weg in uw tuin. Mocht u een kweekkasje toch te klein vinden en het professioneler aanpakken kunt u altijd nog kijken naar onze overige tuinkassen.

Kweekkas

Kweekkas maatwerk

Mocht het gebeuren dat uw kweekkasje er niet bij zit kunt u altijd overleggen met onze adviseurs. Zij kennen alle kweekkassen en weten wat er mogelijk is. Vaak is er ook maatwerk mogelijk. Mocht u naar een specifieke kweekkas op zoek zijn en hij staat er niet bij raden wij aan om even te bellen. Grote kans dat wij hem toch kunnen leveren. Vaak nog met een eerste aankoop korting op uw kweekkas.

Kweekkasje ophalen of bezorgen

Kweekkassen

Onze kweekkassen zijn vaak voorraad en anders in ieder geval snel leverbaar. Wij bezorgen in heel Nederland, maar ook door heel Europa. Of u kiest er voor om uw kweekkas zelf op te komen halen, net wat u wilt. U kunt er voor kiezen om uw kweekkasje door onze specialisten te laten monteren, maar vaak is dit heel eenvoudig zelf te doen.  Bekijk onze kweekkassen online!

Klik op de onderstaande afbeelding voor het complete overzicht van de kweekkasjes.

 

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding