Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Hobbykas kopen

De mooiste kweekresultaten bereikt u in een hobbykas van Tuinkassensite.nl. Een plaats waar u uw eigen groenten, bloemen en planten kweekt. Onze hobbykassen zijn van een goede kwaliteit en er zit altijd wel een hobbykas bij in ons assortiment.

 

Hobbykas maatwerk

Hoeveel of hoe weinig ruimte u ook hebt in uw tuin, u vindt altijd een passende hobbykas. Van een

Hobbykas

 fraaie hobbykas tot professionele kas van tientallen vierkante meters groot. Elke hobbykas beschikt over een degelijke aluminium kasconstructie. Naar keuze in aluminiumkleur of klassiek groen. Wat de beglazing betreft kunt u kiezen voor 3 of 4 mm glas, 4 mm veiligheidsglas of 4 mm dubbelwandig polycarbonaat. Mocht uw hobbykas niet tussen onze online hobbykassen staan raden wij aan om even te bellen met onze adviseurs. Vaak is maatwerk mogelijk en krijgt u de hobbykas van uw dromen.  

Hobbykas accesoires

Alle hobbykassen hebben bovendien optimale ventilatievoorzieningen. Condensgoten, regenwaterafvoer, tussenwanden, schappen en andere accessoires zijn optioneel. Verzeker u van tuinplezier en ga naar Tuinkassensite.nl.


Hobbykas bezorgen of ophalen

U kunt zelf kiezen of u uw hobbykas wilt ophalen of dat wij uw hobbykas bezorgen. Ook het monteren van uw hobbykas kan door onze specialisten worden gedaan. Echter onze hobbykassen zijn eenvoudig te monteren dus u kunt het vaak ook zelf.


Hobby kas modellen

Bekijk de modellen en prijzen van uw hobby kas op deze website en bestel meteen uw hobbykas! Klik voor het overzicht hobbykassen op de onderstaand afbeelding van een hobbykas.


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding