Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Serre schuine wand

Een serre met schuine wanden biedt vele mogelijkheden. U kunt de serre met schuine wanden gebruiken voor kweken, maar ook kunt u prettig ontspannen in de serre. Gezellig met vrienden en/of familie dineren in deze stabiele serres is een waar genot.

Voordelen

Een serre met schuine wanden heeft enkele voordelen ten opzichte van andere serres. Dankzij de schuine wanden wordt het gewicht van het dak goed verdeeld over de wanden. Dit zorgt voor een zeer stabiele constructie. Daarnaast is er een verminderde winddruk op een serre met schuine wanden. Dankzij de schuine wanden wordt de wind gemakkelijk over de serre heen geleid, waardoor de serre beter bestand is tegen wind.

Op het gebied van kweken bieden schuine wanden ook een groot voordeel. Tuinbouwglas laat ongeveer 90% van de totale lichthoeveelheid door. Direct zonlicht moet het glas onder een hoek van 90° raken wil de maximale hoeveelheid licht doorkomen. Als de hoek groter of kleiner is, zal er een gedeelte teruggekaatst worden. Speciaal om meer licht door te laten zijn sommige serres met schuine wanden uitgerust.

Glassoorten

In de serre met schuine wanden kunnen vele verschillende soorten glas worden gemonteerd. De mogelijkheden zijn tuindersglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas is tot 7 maal sterker dan tuindersglas. In het geval het glas toch breekt, zal dit in kleine relatief ongevaarlijke brokjes breken. 

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van serres met schuine wanden.

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding