Janssens Orangerie Kathedral serie - 73 cm panelen

Artikelnummer: 10017137001
€ 14.055,00
 
Incl. Franco levering in Nederland (ex. de Waddeneilanden)
Omschrijving

Janssens Orangerie Kathedral serie - 73 cm panelen

De Kathedral serie orangerieën van Janssens zijn geweldige modellen om te zien, strak afgewerkt en van hoge kwaliteit. Haal het victoriaanse gevoel in uw tuin. De luxe uitstraling van deze orangerie is ongekend, een uniek model in de markt. Bent u opzoek naar iets bijzonders dan is de Kathedral wat voor u. Met de hoge nok door de extra kapel in de nok geeft dit u een enorme ruimtelijke ervaring.

De Kathedral orangerie serie heeft 2 standaardkleuren: groen (RAL 6009m) of zwart (RAL 9005m) maar is tegen meerprijs in uw gewenste RAL-kleur te leveren. Het treft een 2-laagse poedercoating welke tientallen jaren bescherming biedt maar er ook voor zorgt dat het materiaal kleur vast is. Tevens is het een matte coating, dit geeft het geheel een nog meer chique afwerking.

Fundering:

Als fundering wordt er bij de Kathedral orangerie een aluminium frame bijgeleverd. Deze ringbalk kenmerkt zich door haar enorme sterkte en optimale duurzaamheid. Met een dikte van maar liefst 5,8 cm is het voor de tuinkassen het meest robuuste profiel dat beschikbaar is. Deze fundering kunt u d.m.v. hoeklijnen extra verankeren door ze in te graven en vast te zetten in sneldrogende betonmortel.

Standaard veiligheidsglas!
Uw tuinkas wordt standaard uitgevoerd met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 7x sterker dan tuinbouwglas en heeft afgeronde hoeken, hierdoor is het goed te verwerken tijdens montage. In geval van breuk,
breekt dit glas in kleine, relatief ongevaarlijke stukjes zoals bij een autoruit. Daarnaast wordt het glas als 1 volledige glasplaat geleverd waardoor u een prachtig weids uitzicht krijgt vanuit de orangerie.

Breedtemaat:
458 - 900 cm
Dieptemaat:
458 cm
Hoogtemaat:
370 cm
Dakbedekking:
Veiligheidsglas 4mm
Janssens orangerie Kathedral serieJanssens orangerie Kathedral serie
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden