Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

kleurrijke kassen voor op school

Kleurrijke kassen voor school
Sinds dit jaar bieden wij ca. 6 kassen aan met een hele gunstige prijs voor op kleur gecoat. Bijna elk type RAL is mogelijk en biedt een plezierig beeld bij u op school. De kleurrijke kassen zijn hip en integreren mooi binnen uw sfeervolle uitstraling van uw school. De functionaliteit staat bij ons ten alle tijden voor op maar voor scholen met een groter budget zijn de kleurrijke kassen een leuke manier om iets hips te maken van de groeneducatie. De kleurrijke kassen voor school zijn echte eye-catchers en zullen het aangezicht van uw school niet verstoren maar verrijken. Een bepaalde kleur in uw huisstijl? Fantastisch! Stelt u zich eens voor dat deze kas in uw specifieke huisstijl kleuren geleverd wordt, een echte college kas.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om kassen tegen de muur te monteren, ook deze muurkassen zijn geschikt voor op school en in bijna elke RAL kleur aan te leveren. Zo kan u een unieke situatie creëren op uw school terrein. Groeneducatie is hip en booming.

Interesse? Neem vandaag nog contact op: info@buytenshuys.nl

Veilig kleurrijk kweken:
Belangrijk voor elke school is het veilig kunnen kweken, bijna al onze tuinkassen worden geleverd met veiligheidsglas. Voor Buytenshuys is dit een voorwaarde voor de kassen die op scholen geplaatst worden. Veiligheid staat ten alle tijden voorop.


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding