Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Geïsoleerd glazen kantoor, werkruimte en vergaderzaal

Een geïsoleerd glazen kantoor, werkruimte en vergaderzaal zijn uitstekend toepassingen van onze producten. Voor deze toepassingen heeft de tuinkassensite.nl voor u een speciale selectie gemaakt van bijpassende producten. Hierdoor weet u zeker dat u het beste krijgt voor uw geld.

Nieuwe werken

Een glazen geïsoleerd kantoor is een goede eerste stap richting het 'nieuwe werken'. Aangezien het nieuwe werken volledig in verband staat met transparantie, maakt een glazen kantoor dit volledig zichtbaar. Door een glazen kantoor kunt u gemakkelijk blijven communiceren, maar heeft u wel de rust om optimaal te kunnen presteren.

Dubbel glas

De geïsoleerde kantoren, werkruimtes en vergaderzalen zijn uitgerust met dubbel glas. Dubbel glas is er in verschillende soorten. De meest gebruikt wordt uitgerust met 2 lagen glas met tussen de lagen glas een laag lucht, waardoor lucht niet gemakkelijk kan van binnen naar buiten kan. Het is ook mogelijk om dit glas te krijgen met een edel gas in plaats van lucht, dit edelgas houdt nog beter de warmte binnen en beschermd u tegen hoge energie rekeningen.

Polycarbonaat

Een andere mogelijkheid voor een geïsoleerd kantoor, werkruimte of vergaderzaal is polycarbonaat. Polycarbonaat wordt vaak ook in 2 lagen geleverd. Tussen deze 2 lagen zit lucht. Om de 2 platen stabiel boven elkaar te plaatsen, zijn er vele tussen wandjes geplaatst. Hierdoor is het kantoor gemakkelijker te verwarmen.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van geïsoleerde glazen kantoren, werkruimtes en vergaderzalen.
geïsoleerd kantoor, vergaderzaal of werkruimte

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding