Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Oranjerie

Een oranjerie is al een jaren oud beproefd concept. Een oranjerie werd vroeger al gebruikt om te kunnen pronken met al het exotische groen wat men had. Maar ook nu is het uitermate geschikt om te kunnen pronken met al het mooie groen in de tuin. Wij hebben een groot assortiment en mocht uw oranjerie er niet tussen staan, bel gerust met onze adviseurs. Grote kans dat wij de oranjerie van uw dromen toch kunnen bestellen of op maat kunnen maken!

Prijzen van een oranjerie

Onze prijzen zijn altijd concurrerend. Een oranjerie koop je bij ons ook met een eerste aankoop korting. DeOranjerie kans is klein dat u uw product elders goedkoper zult vinden. Bel daarom altijd even om te horen wat uw korting is en profiteer optimaal!

Oranjerie bezorgen of ophalen

U kunt er voor kiezen om uw product op te komen halen of te laten bezorgen door ons. Ook kunt u de oranjerie laten monteren door onze specialisten. Vaak is een oranjerie ook goed zelf te monteren. Ook kunt u een voorkeursdag aangeven wanneer u uw oranjerie wilt ontvangen. Het beste is dus om gewoon even te bellen met onze adviseurs.

OranjerieOverzicht online bekijken

Ons assortiment is voor een groot gedeelte te bekijken. Wanneer uw product er niet bij staat, bel dan toch even om te horen of wij hem kunnen leveren en wat uw korting is!

 

                                      Bekijk uw oranjerie online!

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding