Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Drempelloze tuinkas

De drempelloze tuinkassen van Royal well zijn gemakkelijk toegankelijk met een kruiwagen. Dit bevorderd uw kweekplezier, door één van de ergernissen weg te nemen van een tuinkas. Daarnaast zijn de tuinkassen voorzien van hoge deuren van maar liefst 200 cm. hoog.

FunderingDrempelloze deur tuinkas

Door het gebruik van een geïntegreerde fundering en een gepatenteerd ontwerp kan de tuinkas voorzien worden van drempelloze deuren. Door dit ontwerp heeft u optimaal kweekplezier. Geen ongemakken meer met de kruiwagen.

Beglazing

De drempelloze tuinkassen zijn verkrijgbaar mer vele verschillende soorten beglazing. Standaard worden de tuinkassen met tuindersglas geleverd. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om een andere soort beglazing te kiezen. De meest gekozen beglazing is 3 mm. veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 5 tot 7 maal zo sterk als tuindersglas. In het geval het glas van uw drempelloze tuinkas toch breekt, zal dit in relatief ongevaarlijke stukjes zijn. Hierdoor kunt u met een gerust hart kinderen rond de tuinkas laten spelen.

Een andere mogelijkheid is polycarbonaat. Door te kiezen voor polycarbonaat in uw drempelloze tuinkas, houdt u de warmte gemakkelijk binnen of buiten. Polycarbonaat bestaat namelijk uit 2 lagen met hiertussen lucht. Stilstaande lucht is relatief slecht in het overdragen van warmte waardoor, Hierdoor blijft de warmte beter binnen of buiten de drempelloze kas.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van drempelloze tuinkassen.
Royal well drempelloze tuinkas

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding