Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Orangerie

Een orangerie is een romantisch en schilderachtige tuinkas. 
Orangerieën dateren doorgaans uit de 17de, 18de en 19de eeuw. Vroeger was men trots op haar bloemen en planten, men bouwde daarom een orangerie om te kunnen pronken met de dure en exotische bomen en planten, die uit verre landen en kolonies werden overgebracht.   In de 21e eeuw willen we dat nog steeds en is het natuurlijk ook een heerlijke plek om tot rust te komen, om te dineren met vrienden en familie of om uw eigen kantoor te huisvesten.

Daktypes en glasbreedtes van een orangerie

Een orangerie kan uitgevoerd worden met verschillende soorten daktypes, zoals een schilddak, zadeldak, een punt dak en zelfs een rond dak. U kunt dit zelfs combineren. Ook kunt u kiezen in verschillende glasbreedtes; namelijk 37 of 73 cm breed. De profielen kunnen we uitvoeren in de kleur die u wenst! 

Orangerie: Maatwerk is onze specialiteit!

Elke orangerie is door ons op maat te maken, wanneer u niets geschikts kunt vinden in ons assortiment.  Zo is deOrangerie orangerie van uw dromen altijd te realiseren. U kunt de vorm en de materialen bepalen. Ook de kleur van het frame kunt u zelf bepalen om zo tot het ideale pronkstuk in uw tuin te komen.  We kunnen van begin tot eind het project voor u verzorgen. Omdat we met de monteurs en producenten nauw contact hebben, kunnen we de productie en de plaatsing van de orangerie tot in de puntjes voor u te verzorgen.  Wij hebben een groot assortiment, maar toch kan het gebeuren dat uw product niet in ons online assortiment staat. Bel dan even met onze adviseurs, want grote kans dat wij uw orangerie toch kunnen leveren. 
Tel. +31 (0)85-7607090
 

Prijzen van een orangerie

Onze prijzen zijn altijd concurrerend. Een orangerie koopt u bij ons zelfs met een eerste aankoop korting! 
Daarnaast maken we graag een offerte waarin we de offerte duidelijk specificeren waarin u kunt zien hoe de prijs is opgebouwd. 
Bel daarom altijd even met onze adviseurs om te horen wat uw korting is. 

Orangerie bezorgen of ophalen

U kiest zelf: of u wilt uw orangerie ophalen of dat wij de orangerie komen bezorgen. 

Montage van een orangerie

OrangerieU kunt de tuinkas of orangerie zelf plaatsen. Natuurlijk kan ook de montage door onze vakkundige montage teams worden verzorgd! Het verschilt namelijk per orangerie hoe gemakkelijk de montage is. Bij een kleinere kas of orangerie, kunt u de montage goed zelf doen, hiervoor zijn ook standaard opbouwtekeningen. Bij een grotere orangerie of kas raden wij u wel aan om het te laten bouwen. In overleg kunt u met onze montage-planning een dag uitkiezen voor de montage van uw orangerie of tuinkas. Door de goede samenwerking met leveranciers en monteurs moet de levertijd bij ons zeker geen probleem zijn.

Door op de onderstaande afbeelding te klikken krijgt u een compleet overzicht van orangeries.

maatwerk, oragnerie 

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding