Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Showmodellen tuinkassen

In de adviesruimte van Buytenshuys B.V. in Ermelo vindt u diverse showmodellen van tuinkassen. Deze kunt u in alle rust komen bekijken zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tuinkassen er uitzien.

Informatie over de tuinkassen

Met onze website proberen we u zoveel mogelijk informatie over onze tuinkassen te geven, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de specifieke tuinkassen. Omdat  tuinkassen producten zijn die u het beste kunt ervaren door ze te bekijken, hebben wij diverse showmodellen in onze hal staan. Zo kunt u voor u zelf bijvoorbeeld goed bepalen hoe groot een tuinkas is, hoeveel ruimte hij inneemt en of het design bij uw tuin past. Daarnaast kunt u onze showmodellen van binnen bekijken en zien hoe ruim een specifiek model is.

Inspiratie voor uw tuinkas

Ook is onze showroom een goede plaats om inspiratie op te doen. De diverse showmodellen geven een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe u uw tuinkas kunt aankleden. Wilt u bijvoorbeeld een automatische raamopener, een schermdoek, tuinbouwglas of veiligheidsglas in uw tuinkas? De showmodellen die wij gepresenteerd hebben, geven een goede indicatie  van de vele mogelijkheden waarmee u uw tuinkas kunt verfraaien, maar ook de verschillende soorten tuinkassen die u bij ons kunt bestellen.

Maatwerk in tuinkassen

Buytenshuys kan veel tuinkassen ook op maat leveren. 

Afspraak maken is niet nodig

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt in alle rust onze showmodellen bekijken. Op zaterdag en zondagen zijn wij gesloten. 

Buytenshuys B.V.  
Middelerf 8C 
3851 SP, Ermelo

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding