Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Kantoor kas actiemodellen

Sinds kort werken wij met een x aantal actiemodellen voor onze kantoor kassen lijn. De meest populaire maten zijn opnieuw gecalculeerd en scherp weggezet. U profiteert van een actie prijs en snelle leveringen. Deze actiemodellen zijn al snel leverbaar binnen 2 á 3 weken. 

* LET OP: DE GETOONDE PRIJZEN ZIJN INCL. BTW.

Waarom wilt u een glazen kantoorruimte?

Een glazen kantoorruimte past helemaal in het 'nieuwe werken'. Het nieuwe werken houdt onder andere transparantie, luxe en modern in.

Transparant

De glazen wanden in de glazen kantoorruimtes geven u een transparante werkomgeving. Door de glazen wanden is de storing door geluid van buiten de vergaderzaal minimaal. De privacy wordt bevorderd, echter is er de benodigde sociale controle.

Luxe

Door de glazen vergaderruimtes zijn er zeëen van licht. De glazen vergaderzalen zijn een luxe aanvulling op vrijwel ieder kantorenpand. Door de grote hoogte van de kantoren is het comfort maximaal.

Modern

De glazen kantoorruimtes zijn dankzij zijn moderne uitstraling een goede mogelijkheid om een moderne twist te geven aan een ouder pand. Uiteraard misstaat een moderne kantoorruimte ook niet in een modern ingericht pand. De moderne uitstraling wordt gerealiseerd door het gebruik van aluminium in combinatie van glas deze moderne bouwmaterialen zijn onderhoudsarm.

Vergaderruimte

Als vergaderruimte is een glazen ruimte een goede oplossing. De glazen wanden geven kalmte tijdens de vergaderingen, echter houdt de kantoorruimte zijn open karakter. De mogelijkheden van deze vergaderzalen zijn eindeloos. Wij horen graag van uw ideëen en helpen bij de realisatie hiervan.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 5 van 5