Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Muurkas kopen

Een muurkas is een erg praktisch type kas. De muurkassen worden vaak tegen een woning of een schuur geplaatst. Het voordeel hiervan is dat een muurkas kan profiteren van de warmte van een woning. Zo is er minder energie nodig om een muurkas op te warmen. Daarnaast zijn muurkassen handig omdat ze vaak dichtbij staan en je niet ver hoeft te lopen. Ook elektriciteit is vaak makkelijk door te trekken vanuit uw huis de muurkas in. Meestal staat de muurkas gericht op het zuiden om zoveel mogelijk energie op te vangen.Muurkas

Muurkassen maatwerk

Er zijn zo veel modellen muurkassen en toch kan het zijn dat u uw muurkas niet kan vinden. Daarom kunnen wij ook maatwerk leveren. U kunt bellen met onze adviseurs over de wensen van uw muurkas, maar ook langskomen is geen probleem. Dan kunt u onze muurkassen in het echt zien en uw gewenste afmetingen aangeven. Vergeet ook niet de grote kortingen die u van ons krijgt. Iedereen krijgt bij een eerste aankoop van een muurkas bij ons korting. Informeer dus even naar uw korting voor u gaat bestellen.

Muurkas bezorgen of ophalen

MuurkassenWij leveren onze muurkassen in heel Nederland en ver daarbuiten. U kunt er ook voor kiezen om uw muurkas zelf op te komen halen. Ook de montage van uw muurkas bepaald u zelf. Onze specialisten kunnen uw muurkas opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om de muurkas zelf op te bouwen. Uw muurkas staat niet tussen ons online assortiment muurkassen? Bel even, grote kans dat wij hem toch kunnen leveren.Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht met de muurkassen.

Muurkassen

 

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding