Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Alle kantoorkassen

De kantoorkassen van Buytenshuys zijn onze populaiste modellen op een rij. Wenst u snel en voordelig een ruimte te creëren? De kantoorkas is de ideale oplossing. Deze stijlvolle ruimtes maken een voudig een scheiding tussen het kantoorpark en de vergaderruimte waar u zich in terug trekt. De kantoorkas is divers inzetbaar; als vergaderzaal of als kantoorruimte maar ook als lead bel stadion. Hieronder vindt u onze actie model kantoor kassen, echter zijn er binnen de kantoorkassen tal andere mogelijkheden. Welke ideeën heeft u?

Laat het ons weten en vraag een kantoorkas aan via info@buytenshuys.nl

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.
LET OP: de getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Transparant

De glazen wanden in de kantoorkas bieden u een transparante sfeer op kantoor. Daarnaast blijft het kantoor veel licht vangen van buitenaf. Ook zorgt het ervoor dat uw werknemers beter in contact blijven met hun collega's.

Luxe

Door de glazen kantoorkassen straalt u kantoor een luxe uitstraling uit, het industriele design van onze kantoorkassen past bij veel diverse situaties. 

Modern

De kantoorkassen zijn dankzij zijn moderne uitstraling een goede mogelijkheid om een moderne twist te geven aan een ouder pand. Uiteraard misstaat een moderne kantoorruimte ook niet in een modern ingericht pand. De moderne uitstraling wordt gerealiseerd door het gebruik van aluminium in combinatie van glas deze moderne bouwmaterialen zijn onderhoudsarm.

Vergaderruimte

Als vergaderruimte is een kantoorkas een goede oplossing. De glazen wanden geven kalmte tijdens de vergaderingen, echter houdt de kantoorruimte zijn open karakter. De mogelijkheden van deze vergaderzalen zijn eindeloos. Wij horen graag van uw ideëen en helpen bij de realisatie hiervan.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 16 van 16