Alle tuinkas/ tuinkassen

Tuinkassensite: van kweekkassen en tomatenkassen tot plantenkassen en hobbykassen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van tuinkassen. 

Hieronder vindt u een ruime keuze aan tuinkassen. Staat uw gewenste kas hier niet bij of heeft u speciale wensen met betrekking tot uw nieuwe tuinkas? Geen probleem, wij kijken graag samen met u naar een passende maatwerkoplossing.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Waarom een tuinkas bij de tuinkassensite?
Wij bieden u een ruimassortiment aan tuinkassen, van diverse merken. Janssens, Euroserre en ACD zijn onze grote koplopers. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.  Een tuinkas is een vergroting van uw tuinplezier. Veel mensen hebben een moestuin waarbij zij goed op weg zijn met heerlijke groente kweken maar stelt u zich eens voor dat u nog zoveel meer verschillende groentes en fruit extra kunt kweken. Uw keuze word in 1 slag met een tuinkas vereenvoudigd. Bij de tuinkassensite letten wij op kwaliteit, wij vinden het belangrijk dat u een tuinkas heeft waar u lang van kunt genieten. Met de low-budget merken kunt u ook een leuke tijd genieten maar u weet dat er op een bepaald moment vervanging plaats dient te vinden. Vaak kunt u met een klein beetje extra budget een hele mooie en degelijke kas aanschaffen van ACD. ACD bied al een hele grote stap op het gebied van kwaliteit. Het zijn stevige en degelijke tuinkassen. Zij bevinden zich in de middenklasse. Janssens kassen zijn voor de mensen die echt opzoek zijn naar een kas met allure, functioneel is punt 1, degelijkheid is een belangrijk gegeven maar een echte eye catcher. Onze ervaring is dat u met onze merken een mooie tuinkas krijgt, waar u lang van kunt genieten.

Veilig kweken
Bij de tuinkassensite is er besloten om vanaf heden uitsluitend tuinkassen met veiligheidsglas te leveren. Wij vinden het belangrijk dat de tuinkassen gegarandeerd veilig voor u en uw (klein)kinderen zijn. Een tuinkas met veiligheidsglas geeft een prettig gevoel tijdens het kweken. Tevens heeft veiligheidsglas het voordeel dat u grote raampuien heeft in uw tuinkas, waardoor u vanuit uw tuinkas een weids uitzicht heeft.

Welke ideeën u ook heeft, wij proberen u te voorzien in deze tuinkas wens. Vraag vandaag nog een tuinkas aan en laat u verassen door ons enthousiasthe advies team. De tuinkas specialisten.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
123...
product: 1 - 23 van 114