Janssens standaard tuinkassen

Janssens standaard tuinkassen, hier vindt u alle standaardmodellen van Janssens. Uiteraard heeft Janssens veel meer mogelijkheden in zowel de tuinkassen als orangerieën. De modellen buiten het standaardpallet vindt u terug op onze website onder het kopje tuinkassen. Vink de filter Janssens aan en vindt alle Janssens tuinkassen en orangerieën.

Hieronder vindt u de volgende categorieën:

- De Janssens Urban
- De Janssens Junior
- De Janssens Senior
- De Janssens Master

Verkrijgbaar in:
- Hobby uitvoering         - blank aluminium (geanodiseerd)
- Gecoate uitvoering       - zwart of groen (gepoedercoat)

Wat is het verschil tussen de Senior en Master tuinkas?

De Senior hobby of gecoate tuinkas:
Met een goothoogte van 181 cm, komt de Senior lijn wat lager uit en hierdoor in kleinere tuinen wat minder groot. Dit behoud de ruimtelijkheid van uw tuin. Tevens bespaart u op de lagere goothoogte van deze tuinkas.

De Master hobby of gecoate tuinkas:
Dit model heeft een hogere goothoogte van 201 cm, hierdoor kunt u met veel comfort vanuit de tuinkas werken. Daarnaast is deze extra verhoging ideaal voor mensen die graag van klimplanten houden, zoals bijvoorbeeld een tomatenplant. U heeft extra hoogte om de plant lekker zijn gang te laten gaan in uw kas. Daarnaast wordt de Master hobby en de gecoate serie uitgevoerd met een louvre raam in de wand voor extra ventilatie maar ook een extra dakraam krijgt u bij deze tuinkas. Wie voor optimale ventilatie gaat, kiest voor de Master Hobby of gecoat van Janssens.

De Urban hobby of gecoat is ontwikkeld voor de mensen met een kleine tuin of op een balkon willen kweken.

De Junior hobby of gecoat is het instap model van Janssens, met een goothoogte van 161 cm kan dit model heel scherp geprijst aangeboden worden. U kunt uiteraard blijven genieten van de echte kwaliteit van Janssens. Robuste glaslatten met een verfijnde afwerking.

Welke tuinkas past het beste bij u? Laat het ons weten en vraag naar meer informatie.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
12
product: 1 - 23 van 28