Muurkassen, muurkas, serre, muurserre, tuinkas aangebouwd

Een muurkas is de ideale tuinkas voor wanneer u een plek in de tuinheeft waar u met een vrijstaande tuinkas niet uitkomt, bijvoorbeeld wanneer de kas strak in de hoek moet is de muurkas praktisch. Daarnaast kunt u met de muurkas eenvoudig extra nokhoogte creëren voor klimplanten.

Een muurkas is een uitstekende keuze. Deze muurkassen kunnen gemakkelijk tegen een woning of schuur worden geplaatst. Het is zelfs mogelijk om een muurserre op een balkon neer te zetten. Aangezien een muurkas vaak tegen de woning aan leunt is het vaak gemakkelijk leidingen voor verwarming, water en elektriciteit te kunnen leggen.

Muurkas plaatsing

De plaatsing van een muurkas is van uiterst belang. De optimale plaatsing van een muurkas is tegen een muur die een oost-west richting heeft. In het geval u de muurserre dan richting het zuiden plaatst, zodat er zoveel mogelijk energie wordt opgevangen.

Muurkas als serre

Steeds vaker zien wij ook dat de muurkas als serre of buitenkamer gebruikt wordt. Doordat de muurkassen voordeliger zijn dan het plaatsen van een doorgaans veranda met wanden. De muurkassen zijn strak van design en kunnen hierdoor prachtig tegen uw huis staan. Waarbij u bij een veranda ongeveer dezelfde prijs betaald voor alleen het dak, heeft u de muurkas compleet met wanden!

Muurkassen maatwerk

Er zijn zo veel modellen muurkassen en toch kan het zijn dat u uw muurkas niet kan vinden. Daarom kunnen wij ook maatwerk leveren. U kunt bellen met onze adviseurs over de wensen van uw muurkas, maar ook langskomen is geen probleem. Dan kunt u onze muurkassen in het echt zien en uw gewenste afmetingen aangeven. Vergeet ook niet de grote kortingen die u van ons krijgt. Iedereen krijgt bij een eerste aankoop van een muurkas bij ons korting. Informeer dus even naar uw korting voor u gaat bestellen.

Muurkas bezorgen of ophalen

Wij leveren onze muurkassen in heel Nederland en ver daarbuiten. U kunt er ook voor kiezen om uw muurkas zelf op te komen halen. Ook de montage van uw muurkas bepaald u zelf. Onze specialisten kunnen uw muurkas opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om de muurkas zelf op te bouwen. Uw muurkas staat niet tussen ons online assortiment muurkassen? Bel even, grote kans dat wij hem toch kunnen leveren.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 5 van 5