Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Zonnekas, de tuinkas met zonnepanelen

Steeds meer mensen willen gaan kweken en zelfvoorzienend zijn op het gebied van groente- of fruit. Ook voor de hobby is het leuk om te kweken. Een duurzame wereld daar helpen wij graag aan mee. Door het zelf verbouwen van groente- en fruit bent u goed bezig voor het milieu maar ook u zelf eet gezonder. Wij gaan nog een stap verder door het integreren van zonnepanelen in uw tuinkas. Op deze manier kunt ook op een groene manier aan stroom in uw tuinkas komen. Bekijkt u onze mogelijkheden en diverse modellen die wij in onze webshop aanbieden.

Een tuinkas met zonnepanelen, dat is een concept dat wij op de markt brengen. Wij zien dat de zonnepanelen tot dusver enkel tot de professionele kasbouw behoort maar wij hebben dit toegankelijk gemaakt voor de hobby- en particuliere kweker gemaakt. Bij ons kunt u een betaalbare tuinkas met zonnepanelen vinden, wij beschikken over diverse afmetingen en diverse modellen. Wij vinden dat iedereen deze mogelijkheid moet hebben om op een duurzame, zelfvoorzienende manier te kunnen leven. Om dit mogelijk te maken hebben wij van kleine- tot grote tuinkassen met zonnepanelen.

Welke tuinkas met zonnepanelen kiest u dan?

Onze meest geschikte kas is de vrijstaande zonnekas met een dakhelling van 38 graden. Dit is ook meteen de kas met de hoogste opbrengst per WP en is technisch geschikt om dit gewicht te kunnen dragen. Blijft u binnen de standaard range aan kassen dan is de hoek tussen de 23 en 25 graden wat nog ruim voldoende energieproductie heeft. Wilt u een maatwerk situatie maken? Ook hierin denken wij graag mee en hebben wij diverse mogelijkheden toe.

Waar zit het verschil met standaard zonnepanelen?

De zonnepanelen welke worden toegepast in onze tuinkas met zonnepanelen zijn semi-transparant. Dit betekent dat er langs de zonnecellen nog daglicht/zonlicht naar binnen komt. Dit geeft enerzijds een zonwerend effect van de zonnecel en anderzijds toch daglicht. Ook zijn de zonnepanelen lichter in gewicht en dunner dan de traditionele zonnepanelen.

U bent benieuwd hoe uw tuinkas met zonnepanelen eruit komt te zien? Voor al onze klanten op het gebied van zonnepanelen maken wij op voorhand een 3D tekening om goed beeld te geven bij hoe uw tuinkas met zonnepanelen eruit komt te zien. Dit is tevens ook om goed af te stemmen hoe de zonnepanelen eruit komen te zien. Wij beschikken namelijk over diverse soorten zonnepanelen en hierbij kan de uitstraling per tuinkas afwijken. Om u goed geïnformeerd te laten zijn maken wij de op maat gemaakte 3D tekeningen zodat u precies weet hoe uw tuinkas met zonnepanelen straks bij u in de tuin komt te staan. Wilt u afwijken van onze standaard zwarte kas? Ook in kleur hebben wij diverse mogelijkheden, wij werken namelijk nauw samen met een poedercoater en kunnen hierdoor de tuinkas met zonnepanelen tegen meerprijs in bijna elke RAL-kleur leveren. Bij deze optie blijven de details als kunststof kapjes en rubbers wel zwart.

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit.

Bespreek uw tuinkas met zonepanelen vandaag nog. Wij presenteren u één van onze zonnekas modellen in onze showroom. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ervaar de waarom een tuinkas met zonnepanelen precies is wat u zoekt!

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 5 van 5