Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Kassen

Kassen vindt u op dé Tuinkassensite.nl!

Kweken, zaaien, planten, vermenigvuldigen... zonder afhankelijk te zijn van de willekeurigheden van ons klimaat! Deze ideale kweekruimte onthult een waardevolle investering in een kas om planten te kweken en te vermenigvuldigen welke u daarna in uw tuin aan een lagere kost kunt planten. Dankzij het gebruik van kassen kunnen we het klimaat beheersen. We bereiken een optimale plantengroei in geval wij een balans vinden tussen volgend factoren: licht, lucht, warmte en vochtigheid. Wanneer het u lukt om deze factoren goed op elkaar af te stemmen, zal u gegarandeerd slagen.

Kassen ervaring

Met de jaren wordt onze persoonlijke kas -ervaring opgebouwd: uitzonderlijke zaden; zeldzame of moeilijke planten; stekken om met vrienden, buren en familie te delen; schitterende bloeisels; sinaasappelen met kerstKassen; aardbeien in maart... Gezien van alles en nog wat door elkaar wordt gekweekt in kassen, zullen wij een evenwicht moeten vinden, daar waar de meeste planten zich goed bij voelen. De tijd en inspanningen die we hiervoor benutten, zal ons tot rust brengen en geeft ons een groot gevoel van bevrediging. 

Kas soorten

De Tuinkassensite is de specialist in kassen! Doe een beroep op ons voor uw kas:  

Een kas met glas ideaal om onder te kweken. Vergeet niet dat glas 90% van het beschikbare licht doorlaat en bovendien een product is die niet veroudert.
Een kas met polycarbonaat is de laatste jaren in opmars. Door de dubbelwandige platen kunnen we het klimaat gemakkelijker regelen en verkrijgen wij een betere isolatie.
Kas accesoires bieden u de mogelijkheid om het kweken te vereenvoudigen. Wij bieden u een volledig gamma binnen het tuingebeuren.
 

Kassen beglazing

KasHoeveel of hoe weinig ruimte u ook hebt in uw tuin, u vindt altijd een passende kas. Van een fraaie muur kas tot professionele kas van tientallen vierkante meters groot. Alle kassen beschikken over een degelijke aluminium kas constructie. Naar keuze in aluminiumkleur of klassiek groen. Wat de beglazing betreft kunt u kiezen voor 3 of 4 mm glas, 4 mm veiligheidsglas of 4 mm dubbelwandig polycarbonaat.
 


Kas accesoires

Alle kassen hebben bovendien optimale ventilatievoorzieningen. Condensgoten, regenwaterafvoer, tussenwanden, schappen en andere accessoires zijn optioneel. Verzeker u van tuinplezier en ga naar Tuinkassensite.nl.
 

Kas modellenoverzicht

Bekijk de modellen en prijzen van elke kas op deze website en bestel meteen uw kas! Ook op ons showterrrein hebben wij enkele kassen staan.
  
Klik op onderstaande foto voor een compleet overzicht van alle kassen.

 


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding