Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinkas
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Glazen kantoor- en vergaderruimte

In de tijd van het 'nieuwe werken' zijn glazen kantoorruimtes niet meer weg te denken uit de kantoorpanden. De tuinkassensite.nl heeft een assortiment met mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op en informeer naar deze mogelijkheden.

LET OP: de getoonde prijzen zijn incl. BTW.

 

Glazen vergaderruimte

Waarom wilt u een glazen kantoorruimte?

Een glazen kantoorruimte past helemaal in het 'nieuwe werken'. Het nieuwe werken houdt onder andere transparantie, luxe en modern in.

Transparant

De glazen wanden in de glazen kantoorruimtes geven u een transparante werkomgeving. Door de glazen wanden is de storing door geluid van buiten de vergaderzaal minimaal. De privacy wordt bevorderd, echter is er de benodigde sociale controle.

Luxe

Door de glazen vergaderruimtes zijn er zeëen van licht. De glazen vergaderzalen zijn een luxe aanvulling op vrijwel ieder kantorenpand. Door de grote hoogte van de kantoren is het comfort maximaal.

Modern

De glazen kantoorruimtes zijn dankzij zijn moderne uitstraling een goede mogelijkheid om een moderne twist te geven aan een ouder pand. Uiteraard misstaat een moderne kantoorruimte ook niet in een modern ingericht pand. De moderne uitstraling wordt gerealiseerd door het gebruik van aluminium in combinatie van glas deze moderne bouwmaterialen zijn onderhoudsarm.

Vergaderruimte

Als vergaderruimte is een glazen ruimte een goede oplossing. De glazen wanden geven kalmte tijdens de vergaderingen, echter houdt de kantoorruimte zijn open karakter. De mogelijkheden van deze vergaderzalen zijn eindeloos. Wij horen graag van uw ideëen en helpen bij de realisatie hiervan.

Polycarbonaat

Polycarbonaat

Naast glas zijn er ook andere mogelijkheden voor in de wanden. Polycarbonaat is een van de veel gekozen mogelijkheden. Door het gebruik van polycarbonaat houden de wanden nog meer geluid buiten de kantoorruimte. Ook zijn deze wanden melkwit verkrijgbaar voor optimale privacy in de kantoorruimte.

Andere mogelijkheden

Naast het gebruik van polycarbonaat en glas zijn er nog verscheidene mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan dubbel glas of veiligheidsglas. Veiligheidsglas is tot 7 keer sterker dan normaal glas. In het geval van breuk, breekt het glas in duizenden relatief ongevaarlijke stukjes. Daarnaast is er de mogelijkheid van dubbel glas, dubbel glas houdt geluid vanuit de vergaderruimte nog beter binnen.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

 

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 13 van 13