Janssens orangerie T-model Helios serie MOD37 - vanaf:

Artikelnummer: 88888891
€ 9.368,00
 
Incl. Franco levering in Nederland (ex. de Waddeneilanden)
Omschrijving

Janssens orangerie T-model Helios serie MOD37 - vanaf:

De Helios serie orangerieën van Janssens zijn geweldige modellen om te zien, strak afgewerkt en van hoge kwaliteit. Haal het victoriaanse gevoel in uw tuin met deze extra smalle glaspanelen van 37cm. Het voordeel van de Helios  orangerie serie is dat het T-model met een verlaagde nok geleverd wordt van 274 cm, dit komt door de 25 graden nok welke specifiek is voor de Helios serie. Hierdoor blijft de Helios serie binnen de landelijke norm voor vergunning vrij bouwen. Dit T-model is in diverse lengtes te krijgen, u kunt blijven uitbreiden met 73 cm per keer. Dit kan links en rechts maar ook aan het T-stuk. De orangerie wordt divers ingezet, u kunt er in kweken zoals bij een gewone kas maar voornamelijk wordt de orangerie ingezet als buitenkamer om in te dineren, te loungen of gewoon simpelweg heerlijk tot rust te komen. Een combinate kan natuurlijk ook; kweken en loungen. 

De Helios  orangerie serie heeft 2 standaardkleuren: groen (RAL 6009m) of zwart (RAL 9005m) maar is tegen meerprijs in uw gewenste RAL-kleur te leveren. Het treft een 2-laagse poedercoating welke tientallen jaren bescherming biedt maar er ook voor zorgt dat het materiaal kleur vast is. Tevens is het een matte coating, dit geeft het geheel een nog meer chique afwerking.

Fundering:

Als fundering wordt er bij de Helios  orangerie een aluminium frame bijgeleverd. Deze ringbalk kenmerkt zich door haar enorme sterkte en optimale duurzaamheid. Met een dikte van maar liefst 5,8 cm is het voor de tuinkassen het meest robuuste profiel dat beschikbaar is. Deze fundering kunt u d.m.v. hoeklijnen extra verankeren door ze in te graven en vast te zetten in sneldrogende betonmortel.

Standaard veiligheidsglas!
Uw tuinkas wordt standaard uitgevoerd met veiligheidsglas. Veiligheidsglas is 7x sterker dan tuinbouwglas en heeft afgeronde hoeken, hierdoor is het goed te verwerken tijdens montage. In geval van breuk,
breekt dit glas in kleine, relatief ongevaarlijke stukjes zoals bij een autoruit. Daarnaast wordt het glas als 1 volledige glasplaat geleverd waardoor u een prachtig weids uitzicht krijgt vanuit de orangerie.

Breedtemaat:
476-1142 cm
Dieptemaat:
392 cm
Hoogtemaat:
274 cm
Dakbedekking:
Veiligheidsglas 4mm
Janssens orangerie T-model Helios serie MOD37 - vanaf:Janssens orangerie T-model Helios serie MOD37 - vanaf:
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of opmerking over dit product? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail!

Bel ons +31(0) 85 - 760 70 90

E-mail ons
  • * verplichte velden
Tip een vriend(in)

Wilt u een vriend of bekende op de hoogte brengen van dit product? Vul dan onderstaand formulier in!

Uw eigen gegevens
Gegevens van uw vriend(in)
  • * verplichte velden
Bel me terug

Wilt u dat wij u terug bellen? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij bellen u op de gewenste dag / tijd terug.

Uw gegevens
  • * verplichte velden