Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Solarlux geïsoleerd kantoor

Voor optimale kwaliteit / prijs verhouding is Solarlux het perfecte merk. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en jarenlange expertise, kan buytenshuys u optimaal assisteren met uw Solarlux geïsoleerde kantoor. Wenst u een vrijstaand kantoor, of toch een aan uw huis gemonteerd kantoor? Geen probleem, buytenshuys kan aan vrijwel al uw eisen voldoen.

WandenSolarlux vouwwanden

In de wanden wordt er vaak gekozen voor vouwwanden. Door het gebruik van vouwwanden kunt u op een mooie zomerdag de wanden volledig openen en genieten van het buiten leven terwijl u werkt. 

Het glas is er gekozen voor HR isolatieglas. Dit glas is opgebouwd uit 6 mm. gelaagd veiligheidsglas, 16 mm. spouw en 4 mm. thermisch gehard veiligheidsglas. Kortom isoleren de wanden het kantoor uitstekend, waardoor u het gehele jaar prettig kunt werken.

Dak

Het zadeldak van het Solarlux geïsoleerde kantoor is uitgerust met thermisch onderbroken aluminium profielen. Deze profielen voorkomen dat de warmte door het aluminium kan trekken. De profielen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Tussen de profielen wordt gebruik gemaakt van HR isolatieglas. Het dak is gesitueerd op een vooraf vastgesteld aantal hoekstaanders en middenstaanders. Het water wordt verwerkt door hemelwaterafvoeren.

Klik op de onderstaande afbeelding voor het geïsoleerde tuinkantoor

Solarlux geïsoleerde kantoor ruimte

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding