Vers gewas achter excellent glas! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Voor de moestuin of orangerie Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Productieve kwaliteit voor de hobbyist! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Broeibak kopen

Een broeibak is ideaal wanneer je zelf bijvoorbeeld plantjes en groentes wilt kweken. Zorg eerst in de broeibak dat ze sterk genoeg zijn om ze in de tuin te plaatsen. Onze broeibakken kunnen ook gedeeltelijk open worden gezet. Hierdoor kan je de planten en groentes in een goed tempo af laten harden. Onze broeibakken zijn behoorlijk licht dus zorg voor een goede verankering in de grond. Zorg dat je niet een te kleine broeibak koopt. Wanneer je de mogelijkheden hebt ontdekt van broeibakken wil je alleen maar meer.

Broeibak beluchting

Beluchting in een broeibak is ontzettend belangrijk. U zult hier dus ook actief mee aan de gang moeten gaan om zo het Broeibakmaximale uit een broeibak te halen. Met enkelvoudige broeibakken is het beluchten lastiger dan met een dubbele broeibak. Zorg dus voor een strategische plaatsing van uw broeibak. Wanneer er u dubbele broeibakken heeft zijn er meer mogelijkheden voor de beluchting.

Broeibakken prijzen

Onze broeibakken prijzen zijn altijd concurrerend. Grote kans dat u een broeibak nergens goedkoper zult vinden. Op zoek naar een broeibak maar hij staat er niet bij? Informeer even bij onze adviseurs. Grote kans dat we toch kunnen leveren.

Broeibakken bekijkenBroeibakken

Wij hebben de meeste broeibakken gewoon op voorraad. Mocht dit niet zo zijn kunnen wij alsnog snel leveren. Ook kunt u uw broeibak af komen halen, net wat u wilt. Ook kunt u in onze showroom onze producten bekijken of u neemt nu alvast online een kijkje.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht met broeikassen.

broeikbak

 


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinkas
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van tuinkassensite

 • Complete
  tuinkas
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding